Trapphusmålning och renovering

Ett rent och snyggt trapphus skapar trivsel för lägenhetsinnehavarna. Det ökar värdet på fastigheten och visar att förvaltaren bryr sig om de gemensamma ytorna. Cr Måleri hjälper till med målning, ommålning och renovering av trapphus och övriga gemensamma ytor som tvättstugor, soprum och källargångar. Vi målar med tåliga och miljömärkta färger samt gör dekorer, fondväggar, ådring och marmorering om så önskas.

Måleri får gärna vara både vackert och funktionellt. Under våra år i branschen har vi hjälpt till att rusta upp både gamla och nya trapphus. Oavsett om det handlar om att återställa en gammal trappuppgång till forna tiders glans eller skapa en inbjudande atmosfär i ett modernt hyreshus kan vi erbjuda en trygg och kostnadseffektiv lösning.

Trapphusmålning i Västerås
Trapphusmålning i Västerås

Med hänsyn till miljön

Vi ser service, kvalitet och miljöarbete som några av våra mest centrala nyckelord. Vår strävan är därför ständigt att ligga i framkant när det gäller att använda miljövänliga färger och lösningar i de fall det är möjligt. När du anlitar oss är du därför med och tar ansvar för vår gemensamma miljö, samtidigt som du förbättrar miljön i din fastighet.

Neutrala färger bäst i trapphus

I ett trapphus handlar det ofta om väldigt stora ytor som ska målas. Som du säkert vet själv från att ha målat hemma så kan en färg upplevas olika beroende på hur stor yta man målat. En färg som ser perfekt ut på färgkartan visar sig vara betydligt mer gäll och iögonfallande när den kommer upp på köksväggen.

Därför är det viktigt att man är noga med valet av nyans vid målning av trapphus. Helst väljer man en nedtonad, något gråaktig nyans. Neutrala färger som beige och grått passar oftast bäst i trapphus, dock gärna med inslag av någon piggare färg. Denna kan införas som exempelvis en bård eller schablon.