Tapetsering i Västerås

Professionell tapetsering som gör skillnad

Är man ute efter en snabb, stilren och effektfull förändring så är tapetsering ett mycket lönsamt val. Målade väggar har givetvis sina alldeles egna fördelar, men med en tapet blir intrycket betydligt mycket mjukare och möjligheterna är betydligt många fler. Byt färg eller sätt en helt ny stil och karaktär på rummet med hjälp från en mönstertapet. Eller varför inte satsa på en intresseväckande fondvägg som sätter stämning och drar blickarna till sig?

Det är vanligt att underskatta mängden jobb som krävs för att tapetsera ett rum. Det tar allt som oftast  längre tid än man först räknat med och att få tapeten att sitta snyggt kräver stora portioner av tålamod och kunnighet. Det är lätt att remsorna hamnar snett och att det slutliga resultatet blir bubbligt. Är det sedan mönsterpassning som också ska till så föds det i regel ännu mer huvudbry och minsta lilla misstag eller fel blir om än ännu mer tydligt.

Under flera år har vi hjälpt boende i och runt om Västerås med tapetsering av alla dess slag och vi vet av erfarenhet att vi kan ge också dig det resultat som du säker. När du anlitar oss så slipper du avlägga din lediga tid åt att kleta med lim eller rätta till vinda remsor. Vi hjälper dig att få rummet färdigt snabbt och erbjuder mer än gärna också vår hjälp och våra råd när det kommer till själva tapetvalet. Smidigt, effektivt och lönsamt.

 

 

Tapetsering i Västerås
Tapetsering i Västerås

Noggrant förarbete ger ett bra resultat

Som erfarna målare i Västerås utför vi allt arbete som har med din tapetsering att göra. Att få tapeterna på plats är sällan det mest tidskrävande momentet. Underarbetet, alltså det sätt på vilket väggarna förbereds, är mycket viktigt för att få ett bra resultat. Ibland behöver hela väggen bredspacklas innan det går att sätta upp en tapet och ibland kan en renoveringstapet eller armeringsduk ersätta bredspacklingen. Vi ser till att väggarna är i bra skick innan vi tapetserar så att resultatet blir som förväntat.

Om en vägg har starka färger kan dessa behöva målas över med grundfärg om du inte vill riskera att de syns genom din nya tapet. Vissa typer av fukt kan göra att tapetklistret inte fäster ordentligt. Det är helt enkelt en hel del att tänka på. För de flesta är det en lättnad att anlita en målare som ser vad som behöver göras för att tapeten ska sitta perfekt på just dina väggar.

Målare i Västerås - Takmålning - Fasadmålning
Målare i Västerås - Takmålning - Fasadmålning
Målare i Västerås - Takmålning - Fasadmålning
Till toppen