Vad vi gör

Vi utför alla vanligen förekommande måleriarbeten både stora som små.

Målare i Västerås - Våra måleritjänster

01.

Fasadmålning

Det finns många olika typer av fasader som kräver olika typ av målning. Det finns också fler olika typer av färg som man behöver ha koll på. Alla puts- eller träfasader är inte målade med samma typ av färg.

02.

Fönstermålning

Bor ni i Västerås & behålla era nuvarande fönster? Anlita målare i Västerås med fönstermålning för att uppdatera era befintliga fönster så de blir som nya.

03.

Målning & Tapetsering

Vi sätter upp dina tapeter med omsorg och precision oavsett pris & design. Vi lägger ner både tiden och energin som krävs för att få ert utrymme precis som ni önskar.

04.

Golvmålning

Ett nymålat golv ger både färg och ljus till lokalen, sovrummet eller hallen och blir en trivselfaktor på arbetet & i hemmet vilket även höjer motivationen att hålla rent och snyggt.

05.

Plåtmålning

Vi har genom åren målat otaliga plåttak, hängrännor samt stuprör. Här är underarbetet på till exempel takmålning ihop med väderlek oerhört viktigt. Vi hjälper er alltid att välja rätt färgsystem.

06.

Grundarbete

Detta är den mest tidskrävande delen där erfarenhet är av stor betydelse för att uppnå bästa skydd/yta. Väl utfört grundarbete för måleri sätter grunden för slutresultatets kvalitét.

CR Måleri är ett måleriföretag i Västerås som drivs av att skapa fantastiska resultat och goda kundrelationer. Vi är en målerifirma som erbjuder ett brett utbud av måleritjänster, allt ifrån grundarbete till invändig och utvändig väggmålning. Våra målare utför arbeten i och i närheten av Västerås och har kunder i bland annat Enköping, Sala, Eskilstuna och andra kringliggande kommuner.

Kostnadsfri offert

Ring eller maila oss


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/arostak/domains/crmaleri.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/arostak/domains/crmaleri.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107