Kostnadsfri offert

Du tar kontakt med oss så bokar vi ett möte för att gå igenom alla detaljer för ditt måleriprojekt & lämnar en gratis offert!

Fast pris

Vi erbjuder alltid fast-pris till dig som önskar det. Givetvis kan vi köra löpande med om så önskas.

Nyttja rotavdrag

När du anlitar oss är du berättigad till 30 procents ROT-avdrag på hela arbetskostnaden. Kontakta oss så berättar vi mer!

2 Års garanti

Vårt måleri utförs alltid korrekt och vi kan därför ge en två-års-garanti på att du blir nöjd med vårt arbete.

Målare i Västerås - Din Målare i Västerås med omnejd.

Hemmet har idag blivit en förstärkning av din personlighet. Idag hittar du ett fantastiskt utbud av läckra tapeter och härliga färger. Så vad vill du omges av hos just dig? Vad är det för känsla du vill skapa?

Vi erbjuder ett högkvalitativt målningsarbete invändigt och utvändigt på byggnader för olika ändamål och har många års erfarenhet av måleri och tapetsering. Vi vänder oss till både privata kunder och företag i hela Västerås med omnejd. Pålitlighet och högsta kvalité är företagets ledord.

Vi målar alla typer av ytor

Vi utför underhållsmålning på alla typer av ytor såväl inomhus som utomhus. Vi målar putsfasader, träfasader, plåtfasader och tegelfasader m.m.
Vi målar inomhus, vi målar sovrum, vi målar väggar, vi målar tak, vi målar alla tänkbara ytor.

Med löpande underhåll och kontinuerlig målning så skapar man ett fräsch och hållbart resultat.
Ibland räcker det att bara fräscha upp en yta för ett riktigt bra resultat och ett nytt utseende.

Fasadmålning i Västerås

Fasadmålningar på alla typer av underlag föregås uteslutande av ett besök då vi gör en analys av skicket på underlaget  som ska målas och beräknar underarbetets omfattning. Underarbetet är lika viktigt som själva målningen och därför tittar vi alltid på objektet innan vi lämnar ett skarpt anbud.

Tapetsering i Västerås

Inom tapetsering sätter vi upp allt från enkla enfärgade tapeter till mått- och mönsterpassade fototapeter av katalogmotiv eller dina egna motiv. Vill du skapa rymd och djup i ett litet rum, en kreativ miljö i ett konferensrum, knyta ihop flera rum och skapa en helhet eller branda företagets kontor med er logga så bidrar vi gärna med vår erfarenhet och expertis.

Kontakta oss för kostnadsfri offert

Målare i Västerås

Vi utför alla förekommande måleriarbeten samt en hel del annat inom måleri som mer klassas som industrimålning. 
Vi utför bland annat

 • Tak och fasadtvätt
 • Renovering
 • Skrapning
 • Grundning
 • Målning av trä och puts
 • Målning av fönster och dörrar
 • Plåtmålning
 • Staketmålning
 • Tapetrivning
 • Tapetsering
 • Spackling
 • Slipning
 • Vägg och takmålning
 • Sockel och fodermålning

Att ta hand om ditt hus utvändigt är mer än att bara måla om. Det handlar även om underhåll även om huset är relativt nymålat. 
Fortsätt med bland annat underhållstvätt av fasaden för att slippa påväxt som snabbar på åldrandet av din fasad.

Att välja lämplig färg och målningssystem är det viktigaste när du skall måla ditt hus. Om man gör arbetet ordentligt från början får man garanterat ett bättre resultat som sparar tid och pengar samt ett resultat som håller i många år. Om du tycker att målningen är ett för stort projekt, eller vill ägna tiden åt annat, så kan du vända dig till oss.

Det finns numera modernare färgsystem som gör att du inte behöver måla om lika ofta.

Vi hjälper dig att analysera och måla om ditt hus/fasad!


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/arostak/domains/crmaleri.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/arostak/domains/crmaleri.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107