Fasadmålning i Västerås

I vårt klimat utsätts fasaden för stora påfrestningar. Därför är det viktigt att inte vänta för länge med ommålningen så satsa på att måla fasaden lite oftare än vad färgtillverkaren skriver på burken.
Vi hjälper er gärna med rådgivning och besiktning så att rätt behandling görs.
Vi utför fasadmålning på ett sätt som bevarar huset och tål påfrestningarna i vårt klimat.

Du som kund behöver inte hyra ställningar eller köpa färg, det sköter vi själva.
Det enda du behöver göra är att bestämma vilken kulör du ska ha på fasaden och att vi kommer överens om när vi ska starta fasadmålningen.

Fasadmålning

Vi utför nymålning och ommålning av fasader eller väggar som behöver rustas upp. Många glömmer att måla under längre perioder och får senare ångra det när de måste göra dyrare renoveringar ändå. Alla saker som är ute och oskyddat får ordentliga påfrestningar av väder och vind. Våra målare i Västerås lindrar den här påfrestningen och om du hör av dig till oss så ger vi dig en kostnadsfri offert.

Vi ser inget arbete som för litet och inget är heller för stort så vi välkomnar därför vilket arbete du än har till oss.

Utvändig Målning

  • Utvändig målning – förändra din fasad för ditt hem enkelt genom att kontakta oss.
  • Du kanske vill skrapa ditt hus själv så sköter vi utomhusmålningen.
  • Eller så skrapar vi och du sköter själv utomhusmålningen.
  • Vi erbjuder våra kunder kompletta helhetslösningar inom måleri.
  • Söker du en målare Västerås, hallstahammar, surahammar, kolbäck? Oavsett omfattningen på uppdraget kan du anlita en kompetent målare hos oss på Aros Tak & Fasad.
  • Med rätt färgsättning kan du förändra ett helt rum, eller er fastighet. Så låt färgen komma till sin rätt.

Fasadmålning i Västerås

Börjar det bli dags för ny färg på fasaden? Härligt! Vi kommer gärna ut och hjälper dig med det, vi har arbetat med fasadmålning i många år och vi tycker fortfarande att det är bland dem roligaste uppdragen eftersom man får se hur fint det blir när man är färdig. Det är väldigt givande att måla om en gammal och sliten fasad, det får ofta huset att se 30 år yngre ut. Kontakta oss får frågor eller för en gratis offert!

Vi tummar aldrig på kvaliteten!

När du anlitar oss för att måla om din fasad eller för en tvätt så kan du känna dig trygg, vi ser alltid till att våra kunder är nöjda innan vi lämnar ett uppdrag. Kvalitet och yrkesskicklighet är våra ledord när vi arbetar och det kommer du att märka på resultatet! Skulle du inte vara nöjd efter utfört arbete så är det viktigt för oss att du berättar det så att vi kan förstå hur vi kan ge dig ett tillfredsställande resultat.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/arostak/domains/crmaleri.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/arostak/domains/crmaleri.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107