Från idé till verklighet

Från idé till verklighet

Nämn ideér och tankar så slår vi oss ihop och kommer fram till en lösning. Allt går att lösa på ett eller annat vis.

Kostnadsfri offert

Kostnadsfri offert

Offert från CR Måleri kostar inget. Vi tar en titt på uppdraget och skickar en elektronisk offert som du kan kolla på i lugn och ro.

Mer än måleri

Mer än måleri

Behöver du mer än bara en målare ? Vi har ett bra kontaktnät med andra hantverkare som vi kan dirigera till rätt ställe.

Planering från start till mål

Planering från start till mål

Vi gör upp en plan, både när det startar och när det ska vara klart. Och kommunicerar där emellan om arbetetsgång.

Om CR Måleri

15+

års erfarenhet inom måleri

“Jag har jobbat som målare i 15 år, under tiden har jag målat allt som går att måla, det mesta går att sätta färg på.”

Crille Rönneborn

CR Måleri

Kontakt

Kontakta mig för en kostnadsfri offert

  Kvalitet, miljö, garanti och ROT-avdrag

  Vi har lång erfarenhet som målare i Västerås. Vårt yrke har gått i arv i många år och kunskapen har förts vidare till nya generationer. Dessa breda kunskaper gör att du som kund kan känna dig trygg när du anlitar oss. Våra målare i Västerås har ett stort fokus på att nå högsta kvalitet i varje moment. En bra arbetsmiljö och så liten miljöpåverkan som möjligt är också mycket viktigt för oss. Givetvis så källsorterar vi både produktrester och avfall.

  När vi målar fasader använder vi färg som topp testat i Folksams färgtest. Vi arbetar enbart med färg av toppkvalitet, som levererats av marknadens ledande varumärken.

  För oss är det viktigt att våra kunder ska känna sig nöjda och belåtna efter att ha köpt en tjänst av våra målare i Västerås. Vi kvalitetssäkrar alla arbeten genom kontinuerlig uppföljning så att arbetet uppfyller alla krav på hållbarhet och livslängd. Anlitar du oss så får du alltid två års garanti på det utförda jobbet. Allt arbete som vi gör täcks dessutom av en ansvarsförsäkring.

  ROT-avdraget gör att du får dra av 30 % av arbetskostnaden på den måleritjänst du väljer. Vi sköter självklart all administration så du endast ser avdraget på den slutgiltiga fakturan.

   

  Stora och små måleriuppdrag för privatpersoner och företag

  Vi är din pålitliga samarbetspartner och utför all typ av målning – både hos privatpersoner, hos företag, bostadsrättsföreningar och inom industrin. Vi tycker att det är viktigt att du känner dig trygg när du anlitar oss som målare i Västerås. Hör gärna av dig om du är intresserad av att ta del av referenser från tidigare uppdrag!

  Kontakta oss redan idag så får du en offert, kostnadsfritt.

  Målare i Västerås
  Målare i Västerås

  ER MÅLERIFIRMA I VÄSTERÅS

  Måleri är mer än att bara använda en pensel för att få färg på väggar, tak eller köksluckor. En målare måste kunna strukturera upp sitt jobb på ett metodiskt och bra sätt. Det krävs även att ett bra grundarbete görs, för att det ska hålla i många år framöver. Hos oss är det som så att vi jobbar utifrån checklistor samt principer. Det så att du ska få ett kvalitetsarbete, varje gång.

  En stor fördel är när en målare har erfarenhet av olika sorters jobb och situationer. De målare som jobbar hos oss har stött på det mesta i sitt arbete. De har ändå alltid levererat det bästa resultatet. Du kan vända dig till oss, oavsett vad det är för typ av måleriarbete du behöver.

  Nu utför vi även taktvätt, fasadtvätt samt klottersanering. Kontakta oss idag!

  Senaste nytt

  Galleri

  Copyright @ 2020 CR Måleri